صوره نهائيه للتشجيع

المقادير
كيلو دقيق
ظرف خميره
ربع معلقه ملح
معلقه كبيره سكر
3 ملاعق لبن بودره
وبنعجن بلبن دافى مع معلقتين زبده


طبعا نعجنهم ونتركه ساعه يخمر وحجمه يزيد كده

نبدا نجهز الحشوات


نفرد قطعه من العجين على شكل دايره ونفردها جوا صينيه مدهونه

كل كور من دول بنحشيها جبن وزعتر

طبعا بتشكيلها حسب زوقك
ونحشيها جبن موزريلا ورومى وندهن وشها بيض مع رشه نسكافيه بيدى لون حلو كمان بيمنع زفاره البيض
ونتركها تخمر ثم تسوى
شوفو الصور
قبل ما ندهن وشها

خلو بالكو من الجناب عملت عجين رول محشر جبنه برضه ولفيته داير الفطيره

وطبعا جبن شيدر وهنا بعد ما خمرت


هشه وعاليه وقطنيه جدا وخفيفه

هشه قوى من جوه يميييييييييييي
رجعنا من تانى
ثانى صنف الكاليزونى بالبسطرمه او بالجبن الرومى
بنفرد العجين وندهنه جبن او نضيف الحشو ونقطه من الجنب ونلف
شوفو الصور

قبل ما ندهنه او يخمر




نضغط بالشوكه على الاطراف

اول ما خرج من الفرن

ده شكله النهائى

ثالث صنف المينى بيتزا وطبعا مش محتاجه شرح

بعد ما استوت

صوره القعر دهبى



انتظرونى وصفات الربيع لسه كتير
المقادير
كيلو دقيق
ظرف خميره
ربع معلقه ملح
معلقه كبيره سكر
3 ملاعق لبن بودره
وبنعجن بلبن دافى مع معلقتين زبده
طبعا نعجنهم ونتركه ساعه يخمر وحجمه يزيد كده
نبدا نجهز الحشوات
كل كور من دول بنحشيها جبن وزعتر
طبعا بتشكيلها حسب زوقك
ونحشيها جبن موزريلا ورومى وندهن وشها بيض مع رشه نسكافيه بيدى لون حلو كمان بيمنع زفاره البيض
ونتركها تخمر ثم تسوى
شوفو الصور
قبل ما ندهن وشها
خلو بالكو من الجناب عملت عجين رول محشر جبنه برضه ولفيته داير الفطيره
وطبعا جبن شيدر وهنا بعد ما خمرت
هشه وعاليه وقطنيه جدا وخفيفه
هشه قوى من جوه يميييييييييييي
ثانى صنف الكاليزونى بالبسطرمه او بالجبن الرومى
بنفرد العجين وندهنه جبن او نضيف الحشو ونقطه من الجنب ونلف
شوفو الصور
قبل ما ندهنه او يخمر
نضغط بالشوكه على الاطراف
اول ما خرج من الفرن
ده شكله النهائى
ثالث صنف المينى بيتزا وطبعا مش محتاجه شرح
بعد ما استوت
صوره القعر دهبى
انتظرونى وصفات الربيع لسه كتير
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق